• btc@bme.hu
  • 8230 Balatonfüred, Fürdő utca 17/b.

Continental szoftverfejlesztési workshop a Balatonfüredi Tudáscentrumban

A veszprémi Continental Automotive Hungary szoftverfejlesztési területvezetői május 15-én egész napos workshopon vettek részt a BME Tudáscentrumában, Balatonfüreden. A 25 fős csapat a kutatás-fejlesztési területet képviselte.

BTC hét - terepgyakorlat az Építményinformatikai mérnök mesterképzésen

A tavaszi félévben, a képzés 2. szemeszterében a hallgatók egyhetes gyakorlaton vettek részt a BME Tudáscentrumában, Balatonfüreden.

BalatonMonitoring Koordinatív Bizottsági ülés a Balatonfüredi Tudáscentrumban

2023. április 26-án a Balatonfüredi Tudáscentrum adott otthont a Lóczy Lajos Program keretében megvalósuló BalatonMonitoring pillér Koordinatív Bizottságának soron következő ülésére.

A Smart City Challenge verseny döntőjének adott otthont a BTC

Hatalmas sikerrel és számtalan innovatív megoldással zárult az idei MCC-NTP Smart City Challenge. Az izgalmas megméretettés fő szervezői a Mathias Corvinus Collegium, Neumann Nonprofit Közhasznú Kft. és a Budapesti Műszaki Egyetem volt.

Digitális Témahét a BME Balatonfüredi Tudáscentrumában

Az idei tanévben immár nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Digitális Témahét, mely Magyarország legnagyobb digitális pedagógiai eseménye. A 2016-ban útjára indult kezdeményezéshez ezúttal a Műegyetem is csatlakozott és a Veszprémi Digitális Tudásközponttal közösen izgalmas programokkal, kipróbálható eszközökkel fogadtuk a Balatonfüredi Szent Benedek Középiskola és Kollégium, valamint a Lóczy Lajos Gimnázium diákjait.

Balatoni Mérnöki Estek harmadik esemény

Folytatódik a Balatoni Mérnök Estek (BME) eseménysorozat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem balatonfüredi kampuszán. A sorozat harmadik eseményén Aradi Szilárd és Bécsi Tamás tart bemutatóval egybekötött előadást az önvezető járművekről.

Tedd okossá a környezeted!

Smart City Challange

Gyere és jelentkezz 2023 tavaszának egyik legizgalmasabb esettanulmányi versenyére a csapatoddal!

Balatoni Mérnök Estek második esemény

Folytatódik a Balatoni Mérnök Estek (BME) eseménysorozat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem balatonfüredi kampuszán. A sorozat második eseményén a Prima Primissima díjas Härtlein Károly tart izgalmas kísérletekkel tarkított előadást az energiáról.

Elindult a Balatoni Mérnök Estek rendezvénysorozat a BME Balatonfüredi Tudáscentrumban

Ismét sikerült megtölteni a BME Balatonfüredi Tudáscentrum nagyelőadóját érdeklődőkkel. 2023. január 23-án elindult a Balatoni Mérnök Estek nevű rendezvénysorozat és ennek keretében megtartottuk az első előadást a balatonfüredi kampuszon.

BME Balatonfüredi Tudáscentrum

8230 Balatonfüred, Fürdő utca 17/b. 

 +36 1 463 1304

Térkép