• btc@bme.hu
  • 8230 Balatonfüred, Fürdő utca 17/b.

Continental szoftverfejlesztési workshop a Balatonfüredi Tudáscentrumban

A veszprémi Continental Automotive Hungary szoftverfejlesztési területvezetői május 15-én egész napos workshopon vettek részt a BME Tudáscentrumában, Balatonfüreden. A 25 fős csapat a kutatás-fejlesztési területet képviselte.

A közös gondolkodásra szánt egész napos esemény célja az volt, hogy a résztvevők értékeljék a veszprémi Continental autóipari szoftverfejlesztésének jelenét, és megvizsgálják, hogy milyen lehetőségekkel, problémákkal, feladatokkal kell tervezniük a jövőben. Szó volt a minket körülvevő világ változásairól, valamint az ebből fakadó ipari és gazdasági kihívásokról is.

Mivel a workshopon résztvevő vezetők összesen közel 200 fő irányításáért felelősek, a cég kutatás-fejlesztési részlege számára stratégiai szempontból is kiemelten fontos volt ez a nap.  Mindenképpen egy olyan külső helyszínt kellett, amely közel van Veszprémhez, és atmoszférájával hozzájárul a sikeres ötleteléshez, ezzel is segítve a csapat összehangolódását. 

A sikeres workshop lebonyolításában nagy szerepe volt a balatonfüredi campus által nyújtott magas színvonalú infrastruktúrának is. Az, hogy lehetőség nyílt több, modern módon felszerelt előadótermet használni, nagyban támogatta a kiscsoportos feladatok kidolgozását, ill. a közös gondolkodást is. A campus étterme lehetőséget kínált arra is, hogy nyugodt körülmények között lehessen egy lélegzetvételnyi szünetet tartani, a délutáni kávét pedig a balatoni panoráma mellett élvezni.

A workshopon résztvevők várják a következő alkalmat, amikor ismét ebben az inspiráló környezetben dolgozhatnak és keresni fogják azokat a jövőbeli lehetőségeket és közös projekteket, amelyek során együttműködhetnek a BME Balatonfüredi Tudáscentrummal!

Forrás és fotó: Kismődi Péter, Continental Automotive Hungary Kft.

BME Balatonfüredi Tudáscentrum

8230 Balatonfüred, Fürdő utca 17/b. 

 +36 1 463 1304

Térkép