• btc@bme.hu
  • 8230 Balatonfüred, Fürdő utca 17/b.

Programajánló - BME Innovációs Nap és Kompetenciavásár

Szeretettel várjuk a 2022. június 16-17-én megrendezésre kerülő BME Innovációs Nap és Kompetenciavásár kétnapos, hibrid rendezvényünkre!

 Az idei évben először a BME Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központja a Műegyetem Innovációs Nap rendezvényét kétnapos, hibrid eseményként szervezi meg, melyre idén is különleges szakmai programokkal készül.

BME Innovation Day junius16 17

BME Innovációs Nap nyitónapján, 2022. június 16-án a Műegyetem vezetői, kutatói, kiemelkedő ipari partnerei személyesen tartanak előadást a Balatonfüredi Tudáscentrumban.
A rendezvény KEYNOTE előadója Thierry Klein, a Nokia Bell Labs elnöke, aki az ipari együttműködésen alapuló üzleti vállalkozások jövőjéről tart majd előadást.
A rendezvény második napja, az I. BME Kompetenciavásár, melynek célja, hogy nemzetközi megjelenési és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítson kezdő és tapasztaltabb kutatócsoportok, magyar és külföldi cégek és az akadémiai szereplők részére, valamint segítse a tudományos együttműködéseket, illetve a Horizon Europe kutatási pályázatokban való sikeres részvételt.

A kétnapos, hibrid rendezvényt a FIEK YouTube csatornáján élőben is streameljük, regisztrálni pedig az innovacio.bme.hu oldalon van lehetősége az érdeklődőknek.

Reméljük, hogy Önt és kollégáit is üdvözölhetjük az eseményen!

BME Balatonfüredi Tudáscentrum

8230 Balatonfüred, Fürdő utca 17/b. 

 +36 1 463 1304

Térkép